Vlci Sudet : Tina Salo, kniha pátá - Neomillnerová, Petra, 1970- (Brokilon, 2010)
Na Šumavě nalezne upír Kay svou milenku Saskii brutálně zavražděnou. To je jen začátek masakru, jehož kořeny sahají do dávné minulosti. Protože Tina tu není, pouští se Kay do vyšetřování sám a protože to může provádět jen v noci, má situaci značně ztíženou. Pátý díl temné a erotické upírské série je pojat především jako akční detektivní příběh s rychlým spádem.