Český jazyk v kostce : pro střední školy - Sochrová, Marie (V kostce (Fragment), 2009)
Komplexní učební pomůcka přehledně a srozumitelně podává učivo českého jazyka v rozsahu osnov gymnázia. Navazuje na učebnici Literatura v kostce.