Maturita - Český jazyk - Sochrová, Marie (Albatros Media a.s., 2007)
Maturita bez obav! Třicet vypracovaných maturitních témat pro vás bude základem k úspěšnému složení maturitní zkoušky z českého jazyka. Každé téma je zpracováno na jednom listu tak, aby se list dal použít jako základ vaší vlastní přípravy nebo jako tahák!!!