Literatura : přehledně vypracovaná témata - Sochrová, Marie (Maturita (Fragment), 2007)
Třicet zpracovaných maturitních otázek z české i světové literatury. Témata byla vybrána podle toho, jak často se objevují mezi maturitními otázkami na jednotlivých školách.