Když jde o muže - Deida, David, 1958- (Synergie, 2013)
Americký duchovní učitel odpovídá na nejčastěji kladené otázky o mužích, například: Proč se muži otáčejí za každou pohlednou ženou? Proč se většina mužů raději věnuje práci než vztahům? Proč se mnozí muži vyhýbají agresivním ženám? Proč většina mužů dává přednost čtení novin před důvěrným rozhovorem? Text zkoumá zvláštní mužské vlastnosti, vysvětluje základní rozdíly mezi muži a ženami a nabízí možnost porozumět důvodům, proč se muži chovají právě tak, jak se chovají. Formou otázek a odpovědí autor v této knize ženám ukazuje, jak vybudovat důvěrný vztah, znovu rozdmýchat vášeň, zlepšit komunikaci mezi partnery i jak si poradit s pracovními a finančními záležitostmi. Nakladatelská anotace. Kráceno.