Ulldart - doba temnoty. - Heitz, Markus, 1971- (Fantom Print, 2012)
Nad Ulldartem se stále zlověstně vznáší prokletí roku 444 a s ním příchod boha temnoty Tzulana a obávané Doby temnoty. S osudem tohoto boha je spojen i osud Lodrika, nyní už mocného kabcara z Tarpolu, který se ze všech sil ve své zemi snaží dosáhnout ideálu míru. Lodrik však netuší, že odpor vůči jeho plánům bují i v jeho vlastní rodině. V blížícím se konfliktu by mohl Lodrik nalézt přece jen jednoho pomocníka, který si své probouzející magické schopnosti začíná teprve uvědomovat a snad bude mít dostatek času, aby pomohl Lodrikovi v boji s temným roztahovačným Zlem.