Historické miniatury - Šiška, Miroslav, 1952- (Petrklíč, 2004)
Knižní vydání příležitostných statí k českým i světovým dějinám 20. století, uveřejňovaných v deníku Právo v letech 1998-2004. Historická publicistika.