Uncharted - Čtvrtý labyrint - Golden, Christopher, 1967- (Fantom Print, 2012)
Dobrodružný akční fantasy román vznikl na základě populární herní série Uncharted s hlavním hrdinou Nathanem Drakem, lovcem pokladů a dobrodruhem.