Mršina - Thurman, Rob (Fantom Print, 2011)
Detektivní kancelář bratrů Leandrosových měla kdysi co do činění se starou cikánskou královnou a toto setkání je málem stálo existenci. A nyní, jaká to drzost, se stará cikánka vrací s prosíkem, aby ji pomohli a našli jistou ztracenou rakev. Bratři by nejraději odmítli, ale v rakvi je ukryto samo zlo známé jako Mor světa a tak nezbývá než se rychle vydat po stopách zloděje.