Koho vypijou lišky - Kábrtová, Lidmila, 1971- (Host, 2013)
Beletristická prvotina české žurnalistky a publicistky sleduje prvních třináct let života vnímavé dívky, vyrůstající v šedivém a odcizeném normalizačním období.