Holocaust : zřetězení zla : tři osudy a jeden proces - pohled do zákulisí nacistického vyhlazovacího programu - Cílek, Roman, 1937- (P3K, 2007)
Rekapitulace procesu s německým důstojníkem Karlem Wolffem - členem osobního štábu H. Himmlera a zástupcem nacistické delegace při tajných jednáních s A. Dullesem ve Švýcarsku. Wolffův proces odhalil zločinné mechanismy, které měly sloužit ke konečnému řešení židovské otázky - deportace a hromadné vyvražďování.