Blackout - Thurman, Rob (Fantom Print, 2011)
Zdá se, že navzdory snaze uchránit svou duši před svody hororového dědictví z jiného světa, se Kal Leandros temné straně neubránil. Jednoho rána se probudí mezi děsivými pozůstatky krvavé řeže, kterou s největší pravděpodobností má na svědomí on. A co je nejpodivnější, Kal netuší, kdo byl dřívější Kal a popravdě, proč by ho to vlastně mělo zajímat. Tím, kdo způsobil Kalovu ztrátu paměti, není nikdo jiný nežli nebezpečná egyptská bohyně Ammut, na jejíž zastavení byli bratři najati. Niko společně s ostatními přáteli se budou snažit všemi způsoby pomoci nalézt Kalovi cestu k jeho dřívějšímu já.