Lucidní sny - Gareth, (E-knihy jedou, 2013)
Kniha „Lucidní sny - naučte se vědomě snít“ je praktickým návodem, jak se naučit „probudit se“ ve snu (tedy uvědomit si, že se nejedná o realitu, ale o sen). Odhalí vám také zákonitosti snové reality a poradí, jak s ní pracovat a spoluutvářet ji. Kniha je souborem zkušeností autora, který má za sebou mnoho let praktikování lucidních snů a zná proto nejen cestu k nim, ale také rozličná úskalí, která na své cestě vědomými sny můžete potkat.