Na ostří pera : až neuvěřitelné, leč pravdivé příběhy novináře : pětašedesát let ve službách žurnalistiky i tajných misí - Syruček, Milan, 1932- (Epocha, 2012)
Vzpomínky novináře Milana Syručka na setkání s našimi i zahraničními významnými politiky, se zajímavými lidmi i na příhody, které jej na cestách potkaly.