Expres Praha - Radotín : adolescentovy zápisky - Bušta, Pavel, 1991- (Mladá fronta, 2011)
Povídky, přibližující s upřímností, humorem i nadhledem strasti dospívání, jsou zdařilým debutem mladého autora.