Magické kameny - Neomillnerová, Petra (Albatros Media a.s., 2013)
Kameny jsou nejen krásné, jsou i mocné a lidstvo provázejí od počátku existence.Potřebujete pomoc? Možná stačí jen dotknout se kamene… rukou i srdcem.