Letní smrt - Kallentoft, Mons, 1968- (Detektivní román (Host), 2011)
Městečko Linköping čelí nevýslovnému vedru a množícím se požárům, do dusné atmosféry zasáhne jako blesk nalezení jedné zraněné a dvou zavražděných mladičkých dívek. Inspektorka, sama matka čtrnáctileté dcery, se s celým týmem pouští do náročného, vyčerpávajícího vyšetřování s šokujícím koncem. Ději plnému napětí, hrůzy i empatie vládne čtyřiatřicetiletá Malin Forsová, skvělá policistka a citlivá žena, v níž se sváří sebevědomí s pochybnostmi.