Moje plány : paměti architekta - Sokol, Jan, 1904-1987 (Delfín (Triáda), 2004)
Knihu pamětí s obrazovým doprovodem doplňuje soupis publikovaného díla, soupis nepublikovaných textů a soupis návrhů, projektů a realizací i rejstříky.