Stezka návratu : výběr z knihy Netivot olam - Jehuda Leva ben Becalel, asi 1525-1609 (Sifrej Maharal, 2007)
Výbor z díla přibližuje pohled proslulého pražského rabína na talmudickou etiku a filozofii judaismu.