Stezka Tóry : výběr z knihy Netivot olam - Jehuda Leva ben Becalel, asi 1525-1609 (Sifrej Maharal, 2008)
Proslulý pražský rabín interpretuje etiku lidského konání na základě citátů z Tanachu a Talmudu.