Kněz Josef Čihák - Romportl, Milan, 1969- (Biskupství královéhradecké, Diecézní teologický institut, 2011)
Životopis českého kněze Josefa Čiháka, který byl v letech 1956-1962 vězněn komunistickým režimem.