Ruská ruleta - Heteša, Petr, 1959- (Brokilon, 2011)
Sci-fi román s detektivní zápletkou, hororovými prvky i atmosférou představuje moskevské krematorium Danilovského hřbitova, kde nesedí počet mrtvol.