Devatero pohádek : a ještě jedna od Josefa Čapka jako přívažek - Čapek, Karel, 1890-1938 (Delfín (Triáda), 2013)
Dnes již klasické pohádky a nevšední příběhy lidí, zvířátek a pohádkových bytostí. Pro děti od šesti let.