Malý průvodce po záhadách a strašidelných místech - Kýr, Karel (E-knihy jedou, 2013)
Věděli jste, že vampyrismus je duševní stav? Chcete si přečíst o nejstrašidelnějších místech světa? Nebo o tom, jak vlna tsunami spláchla město ve vnitrozemí, kde je pohřben kouzelník Merlin, či o neznámých tvorech v Austrálii? V knize publicisty Karla Kýra na vás čeká 51 záhadných a strašidelných příběhů z celého světa.