Mistr Stínu - Sprunk, Jon, 1970- (Fantom Print, 2013)
Odhalil spiknutí v samotném srdci říše, zkaženém i posvátném městě Otiru. Pomstil vraždu rodičů na dalekém severu, ale tady, v zemi smrti a stínů, kde přežijí jen ti nejsilnější, jeho mise ještě ani zdaleka neskončila. Ačkoli Caim pohřbil meč svého otce a nalezl vnitřní rovnováhu ohrožovanou Druhou stranou, musí se vydat dál, mnohem hlouběji na území, kde na každém kroku číhá smrtelné nebezpečí. Spolu s věrnou průvodkyní Kit, svým strážným duchem, se Caim bude muset postavit nepříteli, který čeká na samotném konci jeho osudové cesty. Mistr Stínu je protivník, s jakým se otirský nájemný zabiják ještě nesetkal. A temnota vládnoucí severským zemím i Caimovu nitru stále roste a sílí... Nakladatelská anotace.