Půlnoční deník - Goepfertová, Gertruda, 1924-2014 (Delfín (Triáda), 2005)
Povídkový soubor obsahuje texty z šedesátých let dvacátého století, tedy z doby, kdy již autorka nežila v Československu. Přesto, anebo právě proto, jsou Čechy nejčastějším předmětem autorčiných snů...