Tři kruté příběhy - Kočí, Jakub D., 1977- (Pevnost (Epocha), 2011)
Antologie českých autorů fantastiky přináší tři povídky s žánrovým rozsahem sci-fi, fantasy i "reálného" života, jejichž spojovatelem je krutost. Jemnocitným povahám se vstup nedoporučuje!