Poslední dny Jana Palacha - Kmuníčková, Zdenka, 1933- (Epocha, 2009)
Svědectví o závěrečných okamžicích života Jana Palacha - z pera lékařky, která poskytovala psychiatrickou péči těžce popáleným pacientům a u Palachova lůžka strávila téměř celé jeho poslední dny a noci.