Magie útočí - Andrews, Ilona (Fantom Print, 2011)
Kate pracuje pro Řád rytířů a na nedostatek práce s paranormálními potížemi si opravdu nemůže stěžovat. Nyní ji navíc posedla nezkrotná touha po pomstě. Skutečných přátel má pomálu a jednoho z nich, vlkodlaka Dereka, teď vidí ležet zničeného v léčebné nádrži s nejistým ortelem budoucnosti. To si někdo škaredě odskáče. Cesta pomsty dovede Kate až do arény Půlnočních her. Zde se bude muset tvrdě utkat s hrozivými Smrtonoši, aby uchránila magickou trofej pro vítěze her. Kdyby totiž předmět padl do nesprávných rukou, mělo by to pro kožoměnce děsivé důsledky.