Čtyřhodinové tělo : neobvyklá cesta ke zhubnutí, zlepšení sexu a vůbec k proměně v superčlověka - Ferriss, Timothy, 1977- (Žádná velká věda, 2011)
Soubor rad ohledně životosprávy a tělesné kondice od amerického tanečníka, sportovce a podnikatele.