Průvodce po záhadách a strašidelných místech 2 - Kýr, Karel (E-knihy jedou, 2013)
Druhý díl úspěšné knihy Karla Kýra „Malý průvodce po záhadách a strašidelných místech“ vám nabídne padesát pozoruhodných, ale i tajemných události z celého světa. Dozvíte se třeba, že byl možná Walt Disney po smrti zmrazen, o falickém kultu v Evropě, o televizi z budoucnosti, rastafariánech, o nejhlubší jeskyni na světě, či o tom, kde se v Alpách vzali Saracéni.