Bez slitování : drama rodinné msty - Švrčinová-Cunnings, Liba, 1948- (Victima, 2009)
Matka těchto dětí po letech našla sílu vylíčit příběh svého manželství v emigraci, které vyvrcholilo hrůzným činem jejího psychicky narušeného manžela. Prostřednictvím vyprávění se pokouší vyrovnat s psychickým utrpením a hrůzou, kterou prožívala během pátrání po dětech a vyšetřování případu.