Lékařství a léčitelství - Hůna, Vladimír (Petrklíč, 2013)
Tuto publikaci Co, jak a proč? Lékařství a léčitelství, jsme vydali na přání velkého množství čtenářů. Jsme rádi, vážení čtenáři, že vám můžeme vyhovět. Kniha obsahuje více jak tisíc otázek a odpovědí pro každého, kdo se alespoň trochu zajímá o své vlastní zdraví. Je nám líto, že autor Vladimír Hůna se druhého vydání této knihy nedožil.