Reportérem na třech kontinentech : [Střední východ, Afrika, Latinská Amerika] - Bouček, Jaroslav, 1923-2001 (Epocha, 2008)
Komentáře stálého zpravodaje a zahraničního dopisovatele ČTK a Rudého práva o událostech v zemích Blízkého východu, Afriky a Latinské Ameriky v 50. a 60. letech 20. století.