Romány a novely - Balabán, Jan, 1961-2010 (Balabán, Jan, 1961-2010. Dílo, 2011)
Druhý svazek Díla Jana Balabána obsahuje čtyři autorovy delší prozaické texty, napsané a publikované v letech 1998-2010.