Iluze - Deaver, Jeffery, 1950- (Domino, 2016)
Oba hlavní hrdinové musí tentokrát společně se svými spolupracovníky čelit nebezpečnému chladnokrevnému zabijákovi, špičkovému iluzionistovi, který své zločiny provádí ve stylu kouzelnického představení a předvádí dokonalé iluze a triky. Mrtvých přibývá a "kejklíř" chystá poslední představení, jež může ohrozit množství životů. Týmu se podaří s pomocí mladé kouzelnice Kary hrozící katastrofu odvrátit, ale všem překvapením a trikům stále není konec.