Citáty & paradoxy - Ptáček, Michal, 1956-; Kantorek, Pavel, 1942-2017 (Citáty (Fragment), 2009)
Citáty slavných a známých osob, které vyjadřují svým textem nebo vyzněním paradoxy, jsou rozděleny do čtyřiadvaceti tematických okruhů. Kapitoly doplňují kreslené vtipy Pavla Kantorka.