Krev na kapradí : příběhy Oldřicha z Chlumu a středověké soudničky - Vondruška, Vlastimil, 1955- (MOBA, 2013)
Druhý soubor povídek známého autora přináší další příběhy královského prokurátora Oldřicha z Chlumu a deset středověkých soudniček.