Vraždila droga, já jenom zabíjel - Valášek, Karel (Petrklíč, 2013)
Karel Valášek je zkušeným a oblíbeným spisovatelem, který napsal úspěšné knihy pro širokou obec čtenářů. Tentokrát se pustil do psaní detektivní zápletky, založené na pravdivém příběhu hlavního hrdiny. Jelikož měl možnost dostat do policejních spisů, napsal hned tři ojedinělé příběhy, svým způsobem originální co do formy i zpracování. Nakladatel i autor jsou přesvědčení, že si napínavý příběh, který samozřejmě nebudeme prozrazovat, získá velké množství příznivců.