Čas marných nadějí : roky 1968 a 1969 ve zpravodajství ČST : dokument - Svejkovský, Jiří, 1925-2018 (Epocha, 2010)
Historie zpravodajství Československé televize v letech 1968-1969, zejména v srpnu 1968, kdy byla vytvořena improvizovaná televizní studia, z nichž se navzdory okupaci vysílalo.