Katedrála z písku - Pospíšilová, Jarmila, 1965- (MOBA, 2013)
Nová kniha známé autorky spíše detektivních románů tentokrát řeší vztahové problémy, ať už manželské či milostné, které zná ze svého života každý z nás. Stejně tak je tomu u manželského páru, u něhož je odstartovala rekonstrukce bytu.