Tři muži ve člunu a na toulkách - Jerome, Jerome Klapka (Albatros Media a.s., 2013)
Máte rádi suchý anglický humor? Jeden z nejslavnějších klasických románů je ho plný od první po poslední stránku. Harris, George a Jerome, společně s foxteriérem Montmorencym, se vydávají společně na velkolepou výpravu po řece Temži, kde hodlají „obnovit svoji duševní rovnováhu“, aby se v druhém dílu vypravili na cyklistické toulky do Evropy – do Německa a též do Prahy. Na svých výpravách zažijí nejednu situaci, jíž nelze nazvat jinak než prekérní…Dvě nejoblíbenější díla spisovatele Jerome Klapky Jeromeho vám přinášíme v jednom svazku. A nezapomeňte: „Dobrý oběd probouzí vše, co je v muži něžnějšího. Jeho blahodárným vlivem se stávají ze zamračených bručounů bodří žvanilové.“