Darmata - Hruška, Petr, 1964- (ReX, 2012)
Pátá sbírka patrně nejvýznamnějšího současného básníka střední generace obsahuje verše, v nichž autor reflektuje postřehy a prožitky přibližně z posledních pěti uplynulých let.