Dveře se sedmi zámky - Wallace, Edgar, 1875-1932 (Naše vojsko, 2012)
Detektivní román z pera anglického klasika tohoto žánru, napsaný již roku 1926, líčí poslední případ policisty Dicka Martina, který se rozhodne věnovat literatuře a z tohoto důvodu odchází ze Scotland Yardu.