Stalo se ve tmě - Queen, Ellery (Naše vojsko, 2013)
Autoři se ve svém příběhu vrátili ke klasické detektivce: policista, pověřený vyšetřováním vraždy, nemá k dispozici obvyklý technický aparát a musí se svého úkolu zhostit pouze na základě svého úsudku a postřehu. I samotné řešení případu je pak založeno na technických důsledcích kalamity.