Kouzelné Vánoce : vánoční zvyky a koledy - Šulc, Petr, 1961- (Pierot, 2014)
Bohatě ilustrovaná knížka se všemi zvyky i obyčeji od doby adventní až po pravoslavné Vánoce, text je doplněn CD s 11 koledami. Určeno především dětem.