Záhady Orientu - Vašíček, Arnošt, 1953- (Mystery Film, 2013)
Pátrání po záhadách, nevysvětlených jevech a tajemných místech. Další z knih spisovatele a publicisty, ve které tentokrát upřel svůj záhadologický pohled na oblast vzdáleného Orientu.