Planeta záhad. - Vašíček, Arnošt, 1953- (Baronet, 1999)
Autor shromáždil nejrůznější historky o nevysvětlitelných zmizeních, ztrátě v čase, tajuplných sochách a obrazech, strašidelných domech, různých zjeveních, přízracích, kletbách atd. - z celého světa i z domácího prostředí.