Váš úspěch na dosah - Wojnar, Adam
Přes 60 stran praktických informací o práci a životě ve Velké Británii. Autor do eKnihy přidal své zkušenosti, které získal během sedmi let práce na mnoha různých pozicích. Pracoval jako číšník, uklízeč, barman a konzultant v bance. Dnes své rady předává klientům vlastní agentury Huradosveta.cz. Pomohl tímto způsobem získat práci více než 300 lidem z ČR, SR a dalších zemí. Nečekejte a začtěte se do praktické příručky už dnes. Seznámíte se s tipy, co si zařídit před odjezdem. Naučíte se jednat ve Velké Británii s úřady i potenciálními zaměstnavateli. Založíte si účet v bance (což není vůbec jednoduché) a najdete si vlastní bydlení. Práce v Anglii pro vás bude skvělou životní zkušeností.