Msta písecké panny - Vondruška, Vlastimil, 1955- (Hříšní lidé Království českého (MOBA), 2013)
Další příběh z historicko-detektivního cyklu z doby slavného českého krále Přemysla II. Otakara, v němž v hlavní roli vyšetřovatele vystupuje královský prokurátor Oldřich z Chlumu se svými pomocníky.